ProAgria ylpeänä esittää

LEHMÄHAVAINTOJA 

Ammu_hierojalla_225

Pro Agrian Lehmähavaintoja-palvelun avulla oppii näkemään karjan olosuhteet naudan tarvitsemien luontaisten vapauksien näkökulmasta. Oman Lehmähavaintoja-palvelun voi koostaa Lehmähavainto-koulutuksesta, -luennoista ja -harjoituksista. Lehmähavaintoja tähtää lihantuottajan kehittämiseen ja sen on todettu tuottavan tulosta.

Lehmähavainto-koulutukset

Lehmähavaintojen avulla saat uuden näkökulman karjasi olosuhteisiin ja opit lukemaan nautasi antamia viestejä paremmin. Erikoiskoulutuksen saaneet Lehmähavaintoja asiantuntijamme perehdyttävät sinut uuteen ja mielenkiintoiseen maailmaan ja auttavat jatkossakin kehittämään tuotantoa eläinten olosuhteiden ja terveyden kautta.

Lehmähavainto-luento

Paikallisesti järjestettävillä 1,5 tunnin luennolla saa perehdytyksen aiheeseen teorian ja käytännön esimerkkien avulla.

Lehmähavainto-harjoitus

Harjoituksissa perehdytään eläimen terveyteen, hyvinvointiin ja olosuhteisiin käytännön navettaolosuhteissa. Harjoituksissa tehdään havaintoja ja opetellaan perusperiaatteet oman karjan havainnoimista varten. Harjoituksen kesto 3 tuntia. Ryhmäkoko on kahdeksan henkilöä.

Lehmähavainto-päiväpaketti

Luennon ja harjoituksen voi yhdistää myös noin 5,5 tunnin mittaiseksi koulutuspaketiksi, jossa luennon jälkeen siirrytään tekemään havaintoja käytännössä.

Hinnat

  • Luento 795 € + matkat, ei osanottajamäärän rajoituksia
  • Lehmähavaintoja-harjoitus 110 €/osallistuja
  • Luento + harjoitus: hinta sovitaan erikseen

Ilmoittautuminen Lehmähavainto -koulutukseen tai harjoitustilaksi

Voit ilmoittautua Lehmähavaintoja harjoituksiin oheisella linkillä tai kysyä tulevista koulutuksista lähimmästä ProAgria Maaseutukeskuksesta. Ilmoittauduttuasi koulutukseen saat kahden viikon kuluessa tiedon, missä ja milloin sinulle sopiva koulutustilaisuus järjestetään. Mikäli olet kiinnostunut toimimaan lehmähavaintoja koulutuksen isäntänä, mainitse siitä ilmoittautumisen yhteydessä.

Lehmähavaintoja-opas

Käytännönläheinen Lehmähavaintoja-opas antaa oppimisesi tueksi välineitä lehmän antamien merkkien näkemiseen ja hyödyntämiseen. Oppaan on kirjoittanut hollantilainen terveydenhuoltoeläinlääkäri Jan Hulsen. Opas on sovitettu Suomen olosuhteisiin. Tutustu oppaaseen!  

Lehmähavaintoja-koulutus toteutetaan yhteistyössä alankomaalaisen Vetvicen kanssa. Vetvice sertifioi kouluttajat ja vastaa koulutusten korkeasta tasosta. Lisätietoa Lehmähavainnoista Vetvicen englanninkielisillä sivuilla.  

Lisätietoja:

ProAgria

Paluu_tekton

 
Graafinen suunnittelu Asiaset Oy