Jaakko Kolmosen riista-aiheisia kirjoja 

Hirvieläinten teurastus ja teurastuspäivien herkut

Kirjassa on ohjeet aseista, luodeista ja työvälineistä. Samalla annetaan myös ohjeet mille alueelle pisto-osuma suoritetaan. Yli 150 nelivärikuvan kera kerrotaan kokin kannalta ajatellen teurastuksen tärkeimmät niksit aina lantiopilarin poistamisesta sekä turvan käsittelystä sylttyä varten. Elinten, suolien ja rauhasten käsittelyniksit ovat myös mukana. Ruokaosan ohjeista löytyy mm. aivokakko, peräsuoleen tehty maksamakkara, pötsissä kypsennetty paisti, liekitetyt kivekset ja valkosipulisydän.

Hirvieläinten paloittelun ABC

Kirjassa näytetään väripiirroksin, miten ruhossa sijaitsevat luut, sisäelimet sekä lihakset sisäfileestä lapapaistiin. Lähes 300 nelivärikuvan kera kerrotaan, kuinka hirvi, peura ja kauris paloitellaan suomalaista ruokakulttuuria varten. Kirjassa on vinkit raakakypsentämisestä, pakastamisesta ja lihaksien oikeista leikkaustavoista. Mukana ovat myös suosituimmat ruokaohjeet hirvestä, peurasta ja kauriista aina pihvistä nousevaan satulaan asti.

Suomen, Karjalan ja Petsamon riistaruoat

Kirja sisältää Suomen 20 maakunnan sekä ryöstetyn Karjalan ja Petsamon vaalittavat riistaruoat. Kirjasta löytyy kokin antamat tärkeimmät käsittelyniksit kaikista Suomessa pyydetyistä riistaeläimistä. Kirja on todellinen riistaruokien Kalevala. Sisältäähän se paljon ruokaohjeita majavasta karhuun ja allista metsoon.

Tilausosoite:

Patakolmonen Ky
Käsikiventie 21, 00920 Helsinki
puh 09 349 2374, faksi 09 349 3578
Tämä sähköpostiosoite on suojattu roskapostia vastaan, aseta javascripttuki päälle nähdäksesi osoitteen.

Lisätietoja

www.kokkikolmonen.com

 
Graafinen suunnittelu Asiaset Oy